Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра готельно-ресторанної та курортної справи >
Наукові роботи студентів (ННІДО ГРКС) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/7945

Название: ЕКОЛОГІЧНІСТЬ ЗАКЛАДІВ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА
Авторы: Бортник, К. О.
Рогова, Н. В.
Ключевые слова: екологічний ресторан, інноваційні ресторанні технології, одноразовий пластик.
Дата публикации: 2019
Издатель: Вищий навчальний заклад Укоопспілки «Полтавський університет економіки і торгівлі»
Библиографическое описание: Збірник наукових статей магістрів. Факультет товарознавства, торгівлі та маркетингу. Факультет харчових технологій, готельноресторанного та туристичного бізнесу. – Полтава : ПУЕТ, 2019. – 425 с
Аннотация: Масштабна кампанія 2018 року проти одноразового використання пластику є сигналом радикальних змін у мисленні мільйонів людей, споживачі більше не будуть миритися з продуктами чи послугами, які шкодять довкіллю, де б з ними не зіткнулись – у готелі, ресторані, магазині чи деінде.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/7945
ISBN: 978-966-184-363-8
Располагается в коллекциях:Наукові роботи студентів (ННІДО ГРКС)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
092-1667.pdf3,73 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь