|
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра готельно-ресторанної та курортної справи >
Наукові роботи студентів (ННІДО ГРКС) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/7945
|
| Название: | Екологічність закладів ресторанного господарства |
| Авторы: | Бортник, К. О. Рогова, Н. В. |
| Ключевые слова: | екологічний ресторан інноваційні ресторанні технології одноразовий пластик |
| Дата публикации: | 2019 |
| Издатель: | Вищий навчальний заклад Укоопспілки «Полтавський університет економіки і торгівлі» |
| Библиографическое описание: | Збірник наукових статей магістрів. Факультет товарознавства, торгівлі та маркетингу. Факультет харчових технологій, готельноресторанного та туристичного бізнесу. – Полтава : ПУЕТ, 2019. – 425 с. |
| Аннотация: | Масштабна кампанія 2018 року проти одноразового використання пластику є сигналом радикальних змін у мисленні мільйонів людей, споживачі більше не будуть миритися з
продуктами чи послугами, які шкодять довкіллю, де б з ними не
зіткнулись – у готелі, ресторані, магазині чи деінде. |
| URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/7945 |
| ISBN: | 978-966-184-363-8 |
| Располагается в коллекциях: | Наукові роботи студентів (ННІДО ГРКС)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|