Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра готельно-ресторанної та курортної справи >
Наукові роботи студентів (ННІДО ГРКС) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/7956

Название: TOUCH TABLE ЯК ІНТЕРАКТИВНИЙ ВИД КОМУНІКАЦІЇ ЗІ СПОЖИВАЧАМИ ГОТЕЛЮ
Авторы: Максак, Є. А.
Капліна, Т. В.
Ключевые слова: інновація, touch table, інтерактивний стіл, послуга, комунікації, споживач
Дата публикации: 2019
Издатель: Вищий навчальний заклад Укоопспілки «Полтавський університет економіки і торгівлі»
Библиографическое описание: Збірник наукових статей магістрів. Факультет товарознавства, торгівлі та маркетингу. Факультет харчових технологій, готельноресторанного та туристичного бізнесу. – Полтава : ПУЕТ, 2019. – 425 с
Аннотация: Розглянуто інновації в сучасних умовах. Обґрунтовано визначення інновації, як кінцевого результату діяльності, що спрямована на створення й використання новацій, втілених у вигляді вдосконалених чи нових товарів (виробів чи послуг). Показано, що для підприємств готельної галузі інновація може набувати втілення ще й у виведеної на ринок нової чи у вдосконаленні існуючої послуги. Запропоновано використання інтерактивного столу як вид комунікації зі споживачами в готелі.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/7956
ISBN: 978-966-184-363-8
Располагается в коллекциях:Наукові роботи студентів (ННІДО ГРКС)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
092-1667.pdf3,73 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь