Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра готельно-ресторанної та курортної справи >
Наукові роботи студентів (ННІДО ГРКС) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/7956
|
Название: | TOUCH TABLE ЯК ІНТЕРАКТИВНИЙ ВИД КОМУНІКАЦІЇ ЗІ СПОЖИВАЧАМИ ГОТЕЛЮ |
Авторы: | Максак, Є. А. Капліна, Т. В. |
Ключевые слова: | інновація touch table інтерактивний стіл послуга комунікації споживач |
Дата публикации: | 2019 |
Издатель: | Вищий навчальний заклад Укоопспілки «Полтавський університет економіки і торгівлі» |
Библиографическое описание: | Збірник наукових статей магістрів. Факультет товарознавства, торгівлі та маркетингу. Факультет харчових технологій, готельноресторанного та туристичного бізнесу. – Полтава : ПУЕТ, 2019. – 425 с |
Аннотация: | Розглянуто інновації в сучасних умовах. Обґрунтовано визначення інновації, як кінцевого результату діяльності,
що спрямована на створення й використання новацій, втілених у
вигляді вдосконалених чи нових товарів (виробів чи послуг).
Показано, що для підприємств готельної галузі інновація
може набувати втілення ще й у виведеної на ринок нової чи у
вдосконаленні існуючої послуги. Запропоновано використання
інтерактивного столу як вид комунікації зі споживачами в
готелі. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/7956 |
ISBN: | 978-966-184-363-8 |
Располагается в коллекциях: | Наукові роботи студентів (ННІДО ГРКС)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|