Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра готельно-ресторанної та курортної справи >
Матеріали конференцій (ННІДО ГРКС) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/7999

Название: ШЛЯХИ ПІДВИЩЕННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ГОТЕЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА
Авторы: Рибакова, Світлана Сергіївна
Ключевые слова: конкурентоспроможність, конкурентні переваги, готельне підприємство, концепції гостинності.
Дата публикации: 28-Ноя-2018
Издатель: ДЕРЖАВНИЙ ВИЩИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД «Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди»
Серия/номер: Випуск 41;
Аннотация: . У роботі досліджено основні поняття теоретичних основ та практичного досвіду конкурентоспроможності готельних підприємств. Проаналізовано основні шляхи розвитку готельного господарства за рахунок створення конкурентних переваг і підвищення конкурентоспроможності, пошук більш перспективних шляхів розвитку, оновлення власної політики з урахуванням вимог динамічного ринку готельних послуг, що розвивається. Підвищення кваліфікації персоналу та покращення якості обслуговування як основний фактор конкурентоспроможності підприємств готельного господарства.
Описание: ШЛЯХИ ПІДВИЩЕННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ГОТЕЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/7999
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій (ННІДО ГРКС)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Збірник 41.pdf11,79 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь