Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра готельно-ресторанної та курортної справи >
Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ГРКС) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8086

Название: «Проект готелю категорії «****» на 140 місць у місті Івано-Франківськ з упровадженням інноваційних технологій»
Авторы: Курдов, Богдан Анатолійович
Ключевые слова: проект, готель, інноваційні технології, інтерактивні системи ресторан, бар; система самообслуговування реєстрації гостей, безпека, охорона праці.
Дата публикации: 2019
Аннотация: Теоретично обґрунтовано поняття інноваційний розвиток. Встановлено, що зміцнення конкурентних позицій готельного господарства можливо за рахунок впровадження інновацій. Досліджено, що заклад ресторанного господарства не може бути конкурентоспроможним без впровадження інноваційних технологій. Розглянуто види інновацій, що впроваджуються в світі і їхній вплив на роботу закладів ресторанного господарства. Досліджено, що ефективні інноваційні зміни на підприємствах РГ можуть мати як інтернальну, так і екстернальну природу походження. Визначено концептуальні засади готелю «Франківська Перлина», проведено аналіз його внутрішнього та зовнішнього середовища. Передбачаємо поєднання ділового і спортивного туризму. Встановлено, що для вирішення питання конкурентоспроможності готелю на ринку готельних послуг Івано-Франківська доцільно передбачити поетапне впровадження системи самообслуговування реєстрації гостей, що дозволило б йому мати суттєві конкурентні переваги, а у ресторані і барі інтерактивні системи – ресторан і бар). Виконано проектні рішення груп приміщень готелю: приймально-вестибюльної, житлової групи приміщень, побутового обслуговування і торгівлі, приміщення культурно-дозвіллєвого та фізкультурно-оздоровчого призначення, групи адміністративних, господарських та виробничих приміщень. Визначено, що підрозділ харчування готелю включає залу ресторану на 126 місць, банкетну залу на 14 місць, лоббі-бар на 17 місць, буфет на 7 місць. Встановлено, що будівля матиме 5 поверхів площею 4385,49 м2. Виявлено, що при впровадженні запропонованих заходів в господарську діяльність готелю «Франківська Перлина» загальна сума чистого прибутку становитиме 21552,47 тис. грн. Встановлено, що характерною рисою інновації (впровадження «інтерактивний ресторан», смарт-годинник та інтерактивний бар) є те, що ці продукти сприймаються споживачем позитивно практично завжди.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8086
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ГРКС)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Курдов_Б.pdf740,31 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь