Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра готельно-ресторанної та курортної справи >
Наукові роботи студентів (ННІДО ГРКС) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8145
|
Название: | Удосконалення технології бісквітних напівфабрикатів за рахунок використання агрусу |
Авторы: | Самброс, Юлія Володимирівна Бородай, Анжела Борисівна |
Ключевые слова: | агрус пюре бісквітні напівфабрикати пористість вологість органічні кислоти пектинові речовини якість |
Дата публикации: | Дек-2019 |
Издатель: | ВНЗ Укоопспілки "Полтавський університет економіки і торгівлі" |
Библиографическое описание: | Магістерська робота зі спеціальності 181 «Харчові технології» – ВНЗ Укоопспілки «Полтавський університет економіки і торгівлі» України, 86 с. |
Аннотация: | Магістерська робота присвячена удосконаленню технології виробів із бісквітного тіста за рахунок використання пюре агрусу. Досліджені особливості хімічного складу агрусу та продуктів її переробки. Проаналізовано можливість використання їх в технології виробів із бісквітного тіста.
Обгрунтовано та експериментально доведено доцільність використання пюре агрусу при виробництві борошняних виробів із бісквітного тіста з метою збагачення їх комплексом біологічно активних речовин сировини і удосконалення технології бісквітних напівфабрикатів.
Удосконалено технологію і рецептуру борошняних кондитерських виробів із бісквітного тіста внесенням пюре агрусу. Досліджено основні фізико-хімічні та структурно-механічні показники розроблених бісквітних виробів. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8145 |
Располагается в коллекциях: | Наукові роботи студентів (ННІДО ГРКС)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|