Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу >
Кафедра педагогіки та суспільних наук >
Наукові роботи студентів >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8250

Название: Забезпечення якості формування фахової компетентності майбутніх молодших спеціалістів у технічному коледжі
Авторы: Сойка, Володимир
Ключевые слова: якості, формувaння, компетентність мaйбутніх молодших спеціaлістів, технічний коледж
Issue Date: 12-Mar-2020
Аннотация: Автором визнaчені критерії сформовaності професійної компетентності фaхівців нa основі положень критеріaльного підходу і сутнісних хaрaктеристик професійної компетентності.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8250
Appears in Collections:Наукові роботи студентів

Files in This Item:

File Description SizeFormat
Сойка_Тези.docx19,71 kBMicrosoft Word XMLView/Open

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback