Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра управління персоналом, економіки праці та економічної теорії >
Статті (ННІДО УПЕПЕТ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8400

Название: Методичні підходи до оцінки конкурентоспроможності ресторанів за спеціальними замовленнями (Catering)
Авторы: Костишина, Тетяна
Кирніс, Наталія
Ключевые слова: методичний підхід
оцінка конкурентоспроможності
фінансові показники
ресторани за спеціальними замовленнями
фінансові показники конкурентоспроможності
Дата публикации: 2018
Издатель: Київський національний університет культури і мистецтв
Аннотация: Мета дослідження полягає у визначенні методичного підходу до оцінки конкурентоспроможності ресторанів за спеціальними замовленнями (catering)
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8400
Располагается в коллекциях:Статті (ННІДО УПЕПЕТ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
rhci_2018_1_4.pdf955,48 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь