Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра управління персоналом, економіки праці та економічної теорії >
Статті (ННІДО УПЕПЕТ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8400
|
Название: | Методичні підходи до оцінки конкурентоспроможності ресторанів за спеціальними замовленнями (Catering) |
Авторы: | Костишина, Тетяна Кирніс, Наталія |
Ключевые слова: | методичний підхід оцінка конкурентоспроможності фінансові показники ресторани за спеціальними замовленнями фінансові показники конкурентоспроможності |
Дата публикации: | 2018 |
Издатель: | Київський національний університет культури і мистецтв |
Аннотация: | Мета дослідження полягає у визначенні методичного підходу до оцінки конкурентоспроможності ресторанів за спеціальними замовленнями (catering) |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8400 |
Располагается в коллекциях: | Статті (ННІДО УПЕПЕТ)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|