Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра педагогіки та суспільних наук >
Наукові роботи студентів (ННІДО ПСН) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8471

Название: Психологічні аспекти туристичного бізнесу
Авторы: Федій, В. С.
Тодорова, І. С.
Ключевые слова: психологічний туризм
психологічна підготовка менеджера з туризму
психологічне здоров'я клієнтів
Дата публикации: 2018
Издатель: ПУЕТ
Библиографическое описание: Федій В. C., Тодорова І. С. Психологічні аспекти туристичного бізнесу. Актуальні питання розвитку економіки, харчових технологій та товарознавства : тези доповідей ХLI Міжнародної наукової студентської конференції за підсумками науково-дослідних робіт студентів за 2017 рік, присвяченої 100-річчю Національної академії наук України (м. Полтава. 17-18 квітня 2018 року). Полтава : ПУЕТ, 2018. C. 430-432.
Аннотация: Важко переоцінити роль якісної психологічної підготовки менеджера туристичних послуг. В туристичній подорожі необхідно дбати про ситуації збереження не тільки фізичного, а й психологічного здоров'я клієнтів. Наприклад, переживання клієнта через не відповідність придбаного туристичного продукту власним уявленням про поїздку та інше. Також гість може впасти у зневіру і відчай, опинившись у новій, незнайомій для себе обстановці. Коли мова йде про екстремальний туризм – нервова система туриста може не впоратися з навантаженнями – людина може запанікувати, зірватися.
Описание: Психологічний туризм дозволяє відновити психологічний стан людини, якщо значну частину доби її повсякденного життя оточують різного роду проблеми та рутинні завдання. Такий відпочинок є корисним також для тих, хто налаштований на постійний розвиток та вдосконалення. Він є чудовою можливістю для розкриття внутрішнього потенціалу клієнта та налаштовує його на позитивні емоції і дії. Негативні переживання, такі як гнів, страх або поганий настрій знижують працездатність, позбавляючи людину сил і душевної рівноваги. Нові емоції та враження, отримані від подорожі, допоможуть клієнту спрямувати життя на більш гармонійний шлях. Якщо турист поряд з відпочинком буде отримувати одночасно і психологічні навички, то по закінченню туру він зможе спостерігати в собі позитивні зміни.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8471
ISBN: 978-966-184-312-6
Располагается в коллекциях:Наукові роботи студентів (ННІДО ПСН)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Секція 30 2018 тези Федій.docx18,98 kBMicrosoft Word XMLПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь