Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра управління персоналом, економіки праці та економічної теорії >
Статті (ННІДО УПЕПЕТ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8548

Название: Формування конкурентоспроможності підприємств ресторанного господарства та застосування лідерства в управлінні як конкурентної переваги
Авторы: Бабенко, Олена
Ключевые слова: конкуренція, конкурентоспроможність, конкурентні переваги, управління підприємствами ресторанного господарства, лідерство, лідерство в управлінні підприємствами ресторанного господарства.
Дата публикации: 2013
Издатель: Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі
Библиографическое описание: Формування конкурентоспроможності підприємств ресторанного господарства та застосування лідерства в управлінні як конкурентної переваги ОМ БАБЕНКО - 2013
Аннотация: Стаття присвячена актуальному питанню дослідження особливостей конкуренції та конкурентних переваг у ресторанному господарстві, та вивчається проблема впливу лідерства на конкурентоспроможність підприємств ресторанного господарства. Метою дослідження є визначення особливостей конкуренції та конкурентних переваг у ресторанному господарстві, розкриття сутності конкурентоспроможності та вивчення ролі лідерства у конкурентоспроможності підприємств ресторанного господарства. У ході досліджень доведено, що задля високої конкурентоспроможності у системі управління підприємствами ресторанного господарства необхідно застосовувати лідерство. Проведено аналогію між визначеннями «лідерство» і «конкурентні переваги». Отже, основним завданням технологій формування конкурентних переваг є адаптація системи управління до змін у конкурентному середовищі, що дозволяє швидко і точно визначити напрями підвищення конкурентоспроможності.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8548
Располагается в коллекциях:Статті (ННІДО УПЕПЕТ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
665-1677-1-PB (1).pdf384,23 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь