Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра готельно-ресторанної та курортної справи >
Матеріали конференцій (ННІДО ГРКС) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8709
|
Название: | Штучний інтелект, як інноваційний шлях підвищення якості обслуговування в готелях |
Авторы: | Животовська, М. Є. Кирніс, Н. І. |
Ключевые слова: | готель |
Дата публикации: | 26-Мар-2019 |
Издатель: | Вищий навчальний заклад Укоопспілки «Полтавський університет економіки і торгівлі» |
Библиографическое описание: | Актуальні питання розвитку економіки, харчових технологій та товарознавства : тези доповідей XLІІ Міжнародної наукової студентської конференції за підсумками науково-дослідних робіт студентів за 2018 рік (м. Полтава, 26–27 березня 2019 р.) : у 2 ч. – Полтава : ПУЕТ, 2019. – Ч. 1. – 368 с. |
Серия/номер: | ПРОБЛЕМИ ТА ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА;18 |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8709 |
ISBN: | 978-966-184-349-2 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій (ННІДО ГРКС)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|