Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра маркетингу >
Матеріали конференцій (ННІДО Ма) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8750

Название: ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ МІЖНАРОДНОГО МАРКЕТИНГУ В УКРАЇНІ
Авторы: Трайно, Вікторія Миколаївна
Уразка, Ольга Володимирівна
Ключевые слова: маркетинг
міжнародний маркетинг
стратегії міжнародного маркетингу
Дата публикации: 10-Июн-2020
Аннотация: Підприємства, виходячи на міжнародні ринки не можуть обмежуватися застосуванням тільки освоєних ними раніше маркетингових інструментів, навіть за умови певної їх видозміни. В умовах глобалізації основним завдання для суб’єктів міжнародних економічних відносин стає розробка стратегії стимулювання попиту та досягнення цілей, долаючи при цьому проблеми, які з’являються із швидким розвитком міжнародних економічних відносин. За даних умов роль міжнародного маркетингу значно зростає як однієї з основних систем міжнародного підприємництва, що забезпечує зв’язок із зовнішнім середовищем у тісній взаємодії з його виробничою підсистемою. У зв’язку із цим виникає необхідність у розробці дієвого механізму стратегічного управління міжнародним маркетингом, що забезпечує реалізацію конкурентної стратегії суб’єктів міжнародного підприємництва і є максимально погодженим з їх виробничими підсистемами.
Описание: Актуальні питання розвитку економіки, харчових технологій та товарознавства : тези доповідей XLII Міжнародної наукової студентської конференції за підсумками науково-дослідних робіт студентів за 2018 рік (м. Полтава, 26-27 березня 2019 р.) : у 2 ч. - Полтава : ПУЕТ, 2019. - Ч. 1. - 368 с. ; Ч. 2. - 358 с.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8750
ISBN: 978-966-184-349-2
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій (ННІДО Ма)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Тези Трайно - Уразка.docx21,48 kBMicrosoft Word XMLПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь