Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Сектор документознавства та інформаційної діяльності в економічних системах (архів) >
Наукові роботи студентів (ННІДО СДІДЕС) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8760

Название: ІНФОРМАЦІЙНІ МОДЕЛІ ДІЯЛЬНОСТІ КОМЕРЦІЙНОГО ПІДПРИЄМСТВА
Авторы: Зубань, Н. В.
Колєчкіна, Л. М.
Ключевые слова: комерція
комерційне підприємство
інфор-маційна модель комерційного підприємства
Дата публикации: 10-Июн-2020
Аннотация: Комерція – це діяльність по забезпеченню купівлі-продажу товарів, що супроводжується проведенням відповідних розрахунків, з метою здобуття максимально можливого прибутку в умовах існуючих правових норм. Комерційне підприємство – це підприємство, яке здійснює операції та угоди з купівлі-про-дажу або перепродажу товарів. Основна функція – доведення товару до споживача. Інформаційна модель комерційного підприємства є схемою потоків інформації, використовуваної в процесі управління,відображає різні процедури виконання функції управління підприємством і представляє за кожним завданням зв’язок вхідних і вихідних документів і показників. Комерційне підприємництво отримало найбільший розвиток в Україні в перші роки переходу до ринку. Воно стало стрімко розвиватися, в основному як приватне, індивідуальне підприємництво. Даний вид діяльності приваблює доволі швидкою віддачею і відносно високою прибутковістю, яка досягає 20–30 %, а іноді й більше.
Описание: Зубань Н. В. Інформаційні моделі діяльності комерційного підпртємства / Н. В. Зубань, Л. М. Колєчкіна // Збірник наукових статей магістрів Інституту економіки, управління та інформаційних технологій. – Полтава : ПУЕТ, 2019 – С. 52-57.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8760
Располагается в коллекциях:Наукові роботи студентів (ННІДО СДІДЕС)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
52-57.pdf625,48 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь