Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра педагогіки та суспільних наук >
Наукові роботи студентів (ННІДО ПСН) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8966

Название: Психологічний аналіз діяльності менеджера зі щастя персоналу
Авторы: Гахраманова, Анастасія Руфатівна
Тодорова, Ірина Степанівна
Ключевые слова: Менеджер щастя,
позитивна психологія,
психологічне благополуччя,
happiness manager
Дата публикации: 2020
Издатель: НМЦ Укоопспілки «Укоопосвіта»
Библиографическое описание: Гахраманова A. P., Тодорова І. С. Психологічний аналіз діяльності менеджера зі щастя персоналу. Інноваційні процеси і їх вплив на ефективність діяльності підприємства : Збірник тез доповідей учасників 17 науково-практичної конференції студентів закладів вищої освіти Укркоопспілки. Частина 3. – К. : НМЦ «Укоопосвіта», 2020. – С. 56-59.
Аннотация: У роботі досліджено переваги впровадження в діяльність організації посади менеджера щастя. Визначено зміст та функціональні обов’язки менеджера щастя, вимоги до психологічних якостей і професійних компетентностей людини, яка реалізує таку діяльність.
Описание: Турбота про емоційне благополуччя працівників у майбутньому стане однією з ключових переваг успішної організації бізнесу. У найбільш прогресивних компаніях інноваційним методом демонстраціï турботи про співробітників стала поява нової професії – менеджера щастя (happiness manager). Метою нашої роботи є розкриття змісту праці та функцій менеджера щастя в організації, висвітлення необхідних для його діяльності ключових якостей і компетентностей. Для виконання емпіричного дослідження ми сформулювали питання для проведення дистанційного інтерв’ю з менеджером щастя, вони ж лягли в основу контент-аналізу сайту, присвяченого діяльності хеппінес менеджера.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8966
Располагается в коллекциях:Наукові роботи студентів (ННІДО ПСН)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Гахраманова A. P._Тодорова І. С._2020_Психологічний аналіз діяльності менеджера зі щастя_С. 56-59_.docx40,29 kBMicrosoft Word XMLПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь