| 
                
                
  
 
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
 
Навчально-науковий інститут денної освіти >
 
Кафедра готельно-ресторанної та курортної справи >
 
Матеріали конференцій (ННІДО ГРКС) >
 
    
        
            
                
                Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
                http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/9123
             | 
         
     
     
    
    
| Название:  | Інтеграція «Michelin Red Guide»  у світовий ресторанний бізнес |  
| Авторы:  | Алізаде, Ф. І. Капліна, Т. В. |  
| Ключевые слова:  | Michelin Red Guide ресторан |  
| Дата публикации:  | 8-Апр-2020 |  
| Издатель:  | Вищий навчальний заклад Укоопспілки  «Полтавський університет економіки і торгівлі» |  
| Библиографическое описание:  | Актуальні питання розвитку науки та забезпечення якості освіти у ХХІ столітті : тези доповідей XLІІІ Міжнародної наукової студентської конференції за підсумками науково-дослідних робіт студентів за 2019 рік (м. Полтава, 07–08 квітня 2020 р.) : у 2 ч., ч. 2. – Полтава : ПУЕТ, 2020. – 343 с. – Текст укр., рос., англ., нім. мовами. |  
| URI:  | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/9123 |  
| ISBN:  | 978-966-184-378-2 |  
| Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій (ННІДО ГРКС)
  |  
  
    
    
     
    
 
    
    
    Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены. 
                    
                      
                 |