Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра готельно-ресторанної та курортної справи >
Матеріали конференцій (ННІДО ГРКС) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/9131
|
Название: | ОСОБЛИВОСТІ СКЛАДАННЯ МЕНЮ ДЛЯ РЕСТОРАНУ |
Авторы: | Фірсов, К. С. Рибакова, С. С. |
Ключевые слова: | меню ресторан |
Дата публикации: | 8-Апр-2020 |
Издатель: | ОСОБЛИВОСТІ СКЛАДАННЯ МЕНЮ ДЛЯ РЕСТОРАНУ |
Библиографическое описание: | Актуальні питання розвитку науки та забезпечення якості освіти у ХХІ столітті : тези доповідей XLІІІ Міжнародної наукової студентської конференції за підсумками науково-дослідних робіт студентів за 2019 рік (м. Полтава, 07–08 квітня 2020 р.) : у 2 ч., ч. 2. – Полтава : ПУЕТ, 2020. – 343 с. – Текст укр., рос., англ., нім. мовами. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/9131 |
ISBN: | 978-966-184-378-2 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій (ННІДО ГРКС)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|