Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра педагогіки та суспільних наук >
Монографії (ННІДО ПСН) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/9157

Название: Церковні школи Полтавської єпархії (губернії) (кінець XVIII — початок ХХ ст.). – Біла Церква: Видавець Пшонківський О. В., 2020. – 692 с.
Авторы: Перерва В.М., Перерва Володимир Степанович, Петренко Ірина Миколаївна Петренко І.М.
Ключевые слова: церковнопарафіяльні школи, Полтавська єпархія, церковні школи, церква
Дата публикации: 5-Авг-2020
Аннотация: У монографії на основі кількох тисяч документальних актів з архівосховищ Санкт-Петербурга і Полтави розглядається історичний шлях церковнопарафіяль- ної шкільної справи Полтавської єпархії, яка на той час територіально збігалася з однойменною губернією. Дослідження адресоване педагогам, історикам-науковцям, священнослужите- лям, викладачам недільних шкіл і педагогічних навчальних закладів, краєзнавцям, студентам, музейним працівникам та всім, кому не байдужа історія Церкви, освіти й культури.
Описание: У монографії на основі кількох тисяч документальних актів з архівосховищ Санкт-Петербурга і Полтави розглядається історичний шлях церковнопарафіяль- ної шкільної справи Полтавської єпархії, яка на той час територіально збігалася з однойменною губернією. Дослідження адресоване педагогам, історикам-науковцям, священнослужите- лям, викладачам недільних шкіл і педагогічних навчальних закладів, краєзнавцям, студентам, музейним працівникам та всім, кому не байдужа історія Церкви, освіти й культури.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/9157
Располагается в коллекциях:Монографії (ННІДО ПСН)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
зм_5.pdf829,49 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь