Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра готельно-ресторанної та курортної справи >
Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ГРКС) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/9298

Название: Удосконалення технології напоїв оздоровчого спрямування
Авторы: Литвиненко, Олена Сергіївна
Ключевые слова: смузі, ягоди обліпихи, чорниці, годжі, насіння чіа, авокадо, банан, щавнат, напої, технологія, біологічно активні речовини.
Дата публикации: Авг-2020
Издатель: Полтавська державна аграрна академія
Аннотация: Магістерська робота за спеціальністю 181 Харчові технології. Вищий навчальний заклад Укоопспілки України «Полтавський університет економіки і торгівлі», Полтава, 2020. Робота присвячена науковому обґрунтуванню і розробці технологій напоїв оздоровчого спрямування з використанням традиційної і нетрадиційної рослинної сировини. Встановлено та науково обґрунтовано технологічні параметри використання ягід обліпихи, чорниці, годжі, насіння чіа, банану, авокадо, арахісу, щавнату, меду в рецептурі смузі на молочній / йогуртовій основі. Обгрунтована доцільність використання рослинної сировини в якості джерел біологічно цінних речовин та структуроутворювачів. Запропоновано технологію приготування високоцінних напоїв на молочній / йогуртовій основі з використанням рослинної сировини. Розроблені харчові продукти містять значну кількість біологічно активних речовин та мають профілактичну й тонізуючу дію. Виконано комплекс робіт з розробки та затвердження нормативної документації - ТУ, що регламентують процес нової технології напоїв оздоровчого спрямування.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/9298
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ГРКС)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Магістерська робота Литвиненко.docx76,3 kBMicrosoft Word XMLПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь