Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра готельно-ресторанної та курортної справи >
Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ГРКС) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/9299

Название: Удосконалення технології бісквітних напівфабрикатів за рахунок використання ламінарії
Авторы: Бородай, Анжела Борисівна
Алішева, Лілія Олександрівна
Ключевые слова: еламін, вироби з бісквітного тіста, пористість, вологість, піноутворююча здатність, стійкість піни, біологічно активні речовини.
Дата публикации: Авг-2020
Издатель: Полтавська державна аграрна академія
Аннотация: Магістерська робота зі спеціальності 181 Харчові технології освітня програма «Технології в ресторанному господарстві» – ВНЗ Укоопспілки «Полтавський університет економіки і торгівлі» України, Полтава, 2020. Магістерська робота викладена на 109 сторінках пояснювальної записки та містить 13 таблиць, 12 рисунків, 7 додатків, 112 літературних джерел. Магістерська робота присвячена удосконаленню технології виробів з бісквітного тіста за рахунок використання продукту з ламінарії - еламіну. Досліджені особливості хімічного складу еламіну. Визначено дисперсність порошку еламіну порівнянно з пшеничним борошном. Проаналізовано можливість використання еламіну в технології виробів з бісквітного тіста. Обгрунтовано та експериментально доведено доцільність використання порошку еламіну при виробництві борошняних виробів із бісквітного тіста з метою збагачення їх комплексом біологічно активних речовин сировини і удосконалення процесу тістоутворення. Розроблено рецептуру нових борошняних виробів із бісквітного тіста з використанням еламіну та удосконалено технологію виробництва виробів. Досліджено основні фізико-хімічні та структурно-механічні показники розроблених борошняних виробів.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/9299
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ГРКС)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Магістерська робота Алішева.doc215,5 kBMicrosoft WordПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь