Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра готельно-ресторанної та курортної справи >
Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ГРКС) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/9299
|
Название: | Удосконалення технології бісквітних напівфабрикатів за рахунок використання ламінарії |
Авторы: | Бородай, Анжела Борисівна Алішева, Лілія Олександрівна |
Ключевые слова: | еламін вироби з бісквітного тіста пористість вологість піноутворююча здатність стійкість піни біологічно активні речовини |
Дата публикации: | Авг-2020 |
Издатель: | Полтавська державна аграрна академія |
Аннотация: | Магістерська робота зі спеціальності 181 Харчові технології освітня програма «Технології в ресторанному господарстві» – ВНЗ Укоопспілки «Полтавський університет економіки і торгівлі» України, Полтава, 2020.
Магістерська робота викладена на 109 сторінках пояснювальної записки та містить 13 таблиць, 12 рисунків, 7 додатків, 112 літературних джерел.
Магістерська робота присвячена удосконаленню технології виробів з бісквітного тіста за рахунок використання продукту з ламінарії - еламіну. Досліджені особливості хімічного складу еламіну. Визначено дисперсність порошку еламіну порівнянно з пшеничним борошном. Проаналізовано можливість використання еламіну в технології виробів з бісквітного тіста.
Обгрунтовано та експериментально доведено доцільність використання порошку еламіну при виробництві борошняних виробів із бісквітного тіста з метою збагачення їх комплексом біологічно активних речовин сировини і удосконалення процесу тістоутворення.
Розроблено рецептуру нових борошняних виробів із бісквітного тіста з використанням еламіну та удосконалено технологію виробництва виробів.
Досліджено основні фізико-хімічні та структурно-механічні показники розроблених борошняних виробів. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/9299 |
Располагается в коллекциях: | Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ГРКС)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|