Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра готельно-ресторанної та курортної справи >
Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ГРКС) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/9964

Название: Удосконалення технології мармеладних виробів на основі рослинної сировини
Авторы: Васільєв, Мирослав Олександрович
Ключевые слова: пюре овочеве, пюре з дикорослих ягід, мармеладний напівфабрикат, борошняні кондитерські вироби, удосконалення, технологія
Дата публикации: 21-Дек-2020
Аннотация: Магістерська робота зі спеціальності 181 «Харчові технології» освітня програма «Технології в ресторанному господарстві» – ВНЗ Укоопспілки «Полтавський університет економіки і торгівлі» України, Полтава, 2020. Магістерська робота викладена на 89 сторінках пояснювальної записки та містить 16 таблиць, 5 рисунків, 4 додатки, 93 літературних джерела. Магістерська робота присвячена науковому обґрунтуванню та удосконаленню технології мармеладних напівфабрикатів за рахунок використання пюре з овочевої сировини та дикорослих ягід. Метою роботи є розробка наукових та практичних основ удосконалення технології мармеладних напівфабрикатів для борошняних кондитерських виробів. Об’єктом дослідження обрана технологія мармеладних напівфабрикатів із плодово-овочевої основи із додаванням пюре дикорослих ягід. Обґрунтовано й експериментально доведено доцільність використання овочів (гарбуза, моркви й буряка) та дикорослих ягід (обліпихи, брусниці) при виробництві мармеладних виробів із метою розширення асортименту страв та збагачення їх комплексом біологічно активних речовин. Визначено біологічну цінність овочевої сировини та дикорослих ягід, їх позитивну дію на структурно-механічні властивості мармеладної системи. Розроблено технології і рецептури нових мармеладних напівфабрикатів.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/9964
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ГРКС)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Магістерська робота Васільєв М_О.docx93,29 kBMicrosoft Word XMLПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь