|
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Просмотр коллекции по группе - По автору Юдічева, О. П.
Отображение результатов 1 до 20 из 41
Дата публикации | Название | Автор(ы) | 2015 | Балова оцінка сиру м’якого з білою пліснявою | Юдічева, О. П.; Мироненко, Ю. С. |
2015 | Балова оцінка якості цукерок глазурованих з праліновим корпусом | Юдічева, О. П.; Кузнецова, Н. О.; Денисюк, І. М. |
Мар-2014 | Біофортифіковані харчові продукти нового покоління: значення для раціонального і безпечного харчування | Дейниченко, Г. В.; Юдічева, О. П. |
2015 | Використання методу профілювання під час оцінки якості біофортифікованих маринованих баклажанів | Юдічева, О. П. |
2013 | Використання нуту, вирощенного в Полтавській області для перобки | Юдічева, О. П.; Кузнецова, Н. О. |
20-Янв-2024 | Вплив емоційно-психологічного стану споживачів на рішення щодо покупок: ситуаційний маркетинг | Юдічева, О. П.; Бондар-Підгурська, О. В. |
Мар-2014 | ВПЛИВ ІНГРЕДІЄНТІВ МАЙОНЕЗІВ НА ЇХ БЕЗПЕЧНІСТЬ | Юдічева, О. П.; Чорненко, М. Г. |
Мар-2014 | ДОСЛІДЖЕННЯ ВМІСТУ ГІСТАМІНУ В МОРОЖЕНИХ НЕРИБНИХ ВОДНИХ ПРОДУКТАХ | Юдічева, О. П.; Котова, З. Я. |
2015 | Дослідження вмісту заліза в біофортифіваних гарбузових овочах | Юдічева, О. П. |
2015 | Дослідження кількості і якості клейковини у пшеничному борошні | Юдічева, О. П.; Шефер, Н. Е. |
2015 | Дослідження наявності шкідників хлібних запасів у борошні | Юдічева, О. П.; Шефер, Н. Е. |
2015 | Експертні дослідження якості консервів «Шпроти в олії» за органолептичними показниками | Юдічева, О. П.; Кузнецова, Н. О.; Стрілецька, Л. М. |
2012 | Качество шоколада функционального назначения | Тулупова, Т. А.; Юдічева, О. П.; Рачинська, З. П. |
2012 | КОМПЕТЕНТНІСНИЙ ПІДХІД ДО ПІДГОТОВКИ ТОВАРОЗНАВЦІВ –КОМЕРСАНТІВ ПІД ЧАС ВИКЛАДАННЯ ДИСЦИПЛІНИ «БЕЗПЕКА ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ» | Юдічева, О. П.; Кузнецова, Н. О.; Котова, З. Я. |
2015 | Органолептичні показники як важливі критерії ідентифікації штучної ікри | Юдічева, О. П.; Щербак, Є. І. |
2015 | Особливості використання штучної ікри для фальсифікації | Юдічева, О. П.; Щербак, Є. І. |
8-Июн-2014 | Особливості ідентифікації і фальсифікації коньяків | Кузнецова, Н. О.; Юдічева, О. П. |
2015 | Особливості класифікації і відмінні особливості сортів бананів | Юдічева, О. П.; Кузнецова, Н. О.; Гапонюк, С. В. |
2016 | Особливості маркування органічної продукції | Юдічева, О. П.; Котвицька, Л. П. |
2016 | Особливості ознак за якими класифікують сушений виноград | Юдічева, О. П.; Кузнецова, Н. О.; Дишук, Д. І |
Отображение результатов 1 до 20 из 41
|