Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Просмотр коллекции по группе - По автору Юдічева, О. П.

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1 до 20 из 41
 дальше >
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
2015Балова оцінка сиру м’якого з білою пліснявоюЮдічева, О. П.; Мироненко, Ю. С.
2015Балова оцінка якості цукерок глазурованих з праліновим корпусомЮдічева, О. П.; Кузнецова, Н. О.; Денисюк, І. М.
Мар-2014Біофортифіковані харчові продукти нового покоління: значення для раціонального і безпечного харчуванняДейниченко, Г. В.; Юдічева, О. П.
2015Використання методу профілювання під час оцінки якості біофортифікованих маринованих баклажанівЮдічева, О. П.
2013Використання нуту, вирощенного в Полтавській області для перобкиЮдічева, О. П.; Кузнецова, Н. О.
20-Янв-2024Вплив емоційно-психологічного стану споживачів на рішення щодо покупок: ситуаційний маркетингЮдічева, О. П.; Бондар-Підгурська, О. В.
Мар-2014ВПЛИВ ІНГРЕДІЄНТІВ МАЙОНЕЗІВ НА ЇХ БЕЗПЕЧНІСТЬЮдічева, О. П.; Чорненко, М. Г.
Мар-2014ДОСЛІДЖЕННЯ ВМІСТУ ГІСТАМІНУ В МОРОЖЕНИХ НЕРИБНИХ ВОДНИХ ПРОДУКТАХЮдічева, О. П.; Котова, З. Я.
2015Дослідження вмісту заліза в біофортифіваних гарбузових овочахЮдічева, О. П.
2015Дослідження кількості і якості клейковини у пшеничному борошніЮдічева, О. П.; Шефер, Н. Е.
2015Дослідження наявності шкідників хлібних запасів у борошніЮдічева, О. П.; Шефер, Н. Е.
2015Експертні дослідження якості консервів «Шпроти в олії» за органолептичними показникамиЮдічева, О. П.; Кузнецова, Н. О.; Стрілецька, Л. М.
2012Качество шоколада функционального назначенияТулупова, Т. А.; Юдічева, О. П.; Рачинська, З. П.
2012КОМПЕТЕНТНІСНИЙ ПІДХІД ДО ПІДГОТОВКИ ТОВАРОЗНАВЦІВ –КОМЕРСАНТІВ ПІД ЧАС ВИКЛАДАННЯ ДИСЦИПЛІНИ «БЕЗПЕКА ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ»Юдічева, О. П.; Кузнецова, Н. О.; Котова, З. Я.
2015Органолептичні показники як важливі критерії ідентифікації штучної ікриЮдічева, О. П.; Щербак, Є. І.
2015Особливості використання штучної ікри для фальсифікаціїЮдічева, О. П.; Щербак, Є. І.
8-Июн-2014Особливості ідентифікації і фальсифікації коньяківКузнецова, Н. О.; Юдічева, О. П.
2015Особливості класифікації і відмінні особливості сортів бананівЮдічева, О. П.; Кузнецова, Н. О.; Гапонюк, С. В.
2016Особливості маркування органічної продукціїЮдічева, О. П.; Котвицька, Л. П.
2016Особливості ознак за якими класифікують сушений виноградЮдічева, О. П.; Кузнецова, Н. О.; Дишук, Д. І
Отображение результатов 1 до 20 из 41
 дальше >

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь