Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Просмотр коллекции по группе - По тематике бісквітне печиво
Отображение результатов 1 до 6 из 6
Дата публикации | Название | Автор(ы) | 28-Апр-2017 | Бісквітне печиво «Мадлен» підвищеної харчової цінності | Корягін, А. А.; Шелудько, В. М. |
26-Фев-2018 | Композиція інгредієнтів печива Мадлен | Шелудько, Вікторія Миколаївна; Корягін, А. А. |
2018 | Рисове борошно в технології бісквітного печива | Полока, Анастасія Олександрівна; Шелудько, Вікторія Миколаївна |
26-Фев-2018 | Склад інгредієнтів бісквітного печива "Мадлен" | Шелудько, Вікторія Миколаївна; Корягін, А. А. |
26-Июн-2017 | Склад інгредієнтів бісквітного печива "Мадлен" | Шелудько, Вікторія Миколаївна |
2018 | Удосконалення технології бісквітного печива за рахунок додавання рослинної сировини підвищеної харчової цінності | Корягін, А. А.; Шелудько, В. М. |
Отображение результатов 1 до 6 из 6
|