Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Статті (ННІДО ТХВРГ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/7025
|
Название: | РИСОВЕ БОРОШНО В ТЕХНОЛОГІЇ БІСКВІТНОГО ПЕЧИВА |
Авторы: | Полока, Анастасія Олександрівна Шелудько, Вікторія Миколаївна |
Ключевые слова: | рисове борошно бісквітне печиво |
Дата публикации: | 2018 |
Издатель: | ПУЕТ, Полтава |
Библиографическое описание: | Збірник наукових статей магістрів. Факультет товаро-знавства, торгівлі та маркетингу. Факультет харчових техно-логій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : у 2 ч. – Полтава : ПУЕТ, 2018. – Ч. 2. – 320 с. |
Аннотация: | The article describes the technology of the biscuits «Madeleine», the possibility of using rice flour in the technology of cookies is shown. The quality indicators of input raw materials are investigated. The research results of the amount of rice flour on the quality of dough and finished products are given. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/7025 |
ISBN: | 978-966-184-326-3 |
Располагается в коллекциях: | Статті (ННІДО ТХВРГ)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|