Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Статті >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/5982

Название: Удосконалення технології бісквітного печива за рахунок додавання рослинної сировини підвищеної харчової цінності
Авторы: Корягін А.А., Шелудько В.М.
Ключевые слова: бісквітне печиво
Мадлен
технологія
борошняні кондитерські вироби
кіноа
борошно
Дата публикации: 2018
Издатель: Вищий навчальний заклад Укоопспілки «Полтавський університет економіки і торгівлі»,
Библиографическое описание: Збірник наукових статей магістрів. Факультет товаро-знавства, торгівлі та маркетингу, факультет харчових техно-логій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу ПУЕТ. – Полтава : ПУЕТ, 2018. – С. 175
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/5982
ISBN: 978-966-184-298-3
Располагается в коллекциях:Статті

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Стаття-Корягін-Шелудько-до-збірника-магістрів-2017 (1).doc72 kBMicrosoft WordПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь