Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Статті (ННІДО ТХВРГ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/5982
|
Название: | Удосконалення технології бісквітного печива за рахунок додавання рослинної сировини підвищеної харчової цінності |
Авторы: | Корягін, А. А. Шелудько, В. М. |
Ключевые слова: | бісквітне печиво Мадлен технологія борошняні кондитерські вироби кіноа борошно |
Дата публикации: | 2018 |
Издатель: | Вищий навчальний заклад Укоопспілки «Полтавський університет економіки і торгівлі», |
Библиографическое описание: | Збірник наукових статей магістрів. Факультет товаро-знавства, торгівлі та маркетингу, факультет харчових техно-логій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу ПУЕТ. – Полтава : ПУЕТ, 2018. – С. 175 |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/5982 |
ISBN: | 978-966-184-298-3 |
Располагается в коллекциях: | Статті (ННІДО ТХВРГ)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|