Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/5728

Название: Бісквітне печиво «Мадлен» підвищеної харчової цінності
Другие названия: "Madeleine" biscuit biscuit with increased nutritional value
Авторы: Корягін, А. А.
Шелудько, В. М.
Ключевые слова: бісквітне печиво
мадлен
кіноа
Дата публикации: 28-Апр-2017
Аннотация: Одним з перспективних напрямків в збагаченні печива «Мадлен» біологічно активними речовинами є використання борошна кіноа.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/5728
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Тези Корягін А.А. ПУЕТ 2017.docx23,57 kBMicrosoft Word XMLПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь