Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Просмотр коллекции по группе - По тематике кексове тісто

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1 до 4 из 4
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
17-Май-2018Про доцільність використання рослинної сировини для підвищення харчової цінності кексів.Моргун, Катерина Вікторівна; Рогова, Алла Леонідівна
17-Мар-2023РОЗШИРЕННЯ АСОРТИМЕНТУ БЕЗГЛЮТЕНОВИХ МУЧНИХ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВПоложишникова, Л. О.; Суткович, Т. Ю.; Олійник, Н. В.; Polozhyshnikova, L. O.; Sutkovich, T. Yu.; Oliynyk, N. V.
Авг-2020Удосконалення технології борошняних кондитерських виробів за рахунок використання вторинної сировиниMaiba, Alena Anatoliivna
20-Дек- 20Удосконалення технології борошняних кондитерських виробів за рахунок використання рослинної сировиниМасич, Юрій Олександрович
Отображение результатов 1 до 4 из 4

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь