Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Просмотр коллекции по группе - По тематике кексове тісто
Отображение результатов 1 до 5 из 5
Дата публикации | Название | Автор(ы) | 17-Май-2018 | Про доцільність використання рослинної сировини для підвищення харчової цінності кексів. | Моргун, Катерина Вікторівна; Рогова, Алла Леонідівна |
17-Мар-2023 | РОЗШИРЕННЯ АСОРТИМЕНТУ БЕЗГЛЮТЕНОВИХ МУЧНИХ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ | Положишникова, Л. О.; Суткович, Т. Ю.; Олійник, Н. В.; Polozhyshnikova, L. O.; Sutkovich, T. Yu.; Oliynyk, N. V. |
Июн-2021 | Удосконалення технології борошняних кондитерських виробів за рахунок використання нетрадиційної сировини | Дружиніна, Ірина Віталіївна |
Авг-2020 | Удосконалення технології борошняних кондитерських виробів за рахунок використання вторинної сировини | Maiba, Alena Anatoliivna |
20-Дек- 20 | Удосконалення технології борошняних кондитерських виробів за рахунок використання рослинної сировини | Масич, Юрій Олександрович |
Отображение результатов 1 до 5 из 5
|