Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Наукові роботи студентів (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8859

Название: Про доцільність використання рослинної сировини для підвищення харчової цінності кексів.
Авторы: Моргун, Катерина Вікторівна
Рогова, Алла Леонідівна
Ключевые слова: кексове тісто
харчова цінність
морква
червоні порічки
Дата публикации: 17-Май-2018
Издатель: ДНУ імені Олеся Гончара
Библиографическое описание: Моргун К.В. Рогова А.Л. Про доцільність використання рослинної сировини для підвищення харчової цінності кексів. Сучасні технології харчових виробництв. Матер. ІI міжнар. конф. студентів та аспірантів. ДНУ імені Олеся Гончара, 17-18 травня 2018 року. Дніпро. С. 149-153
Аннотация: Робота присвячена розробленню технології кексів із використанням овочево-ягідної добавки - пюре сирої моркви та пюре червоних порічок. Обґрунтована необхідність створення борошняних кондитерських виробів з використанням нетрадиційної сировини. Визначено відсотковий вміст добавки до рецептури кексів. Досліджено вплив овочево-ягідної добавки на фізико-хімічні показники та органолептичні властивості кексового виробу.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8859
ISSN: 978-966-981-026-7
Располагается в коллекциях:Наукові роботи студентів (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
про доцільність використання рослинної сировини для підвищення харчової цінності кексів.pdf187,04 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь