Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Наукові роботи студентів (ННІДО ТХВРГ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8859
|
Название: | Про доцільність використання рослинної сировини для підвищення харчової цінності кексів. |
Авторы: | Моргун, Катерина Вікторівна Рогова, Алла Леонідівна |
Ключевые слова: | кексове тісто харчова цінність морква червоні порічки |
Дата публикации: | 17-Май-2018 |
Издатель: | ДНУ імені Олеся Гончара |
Библиографическое описание: | Моргун К.В. Рогова А.Л. Про доцільність використання рослинної сировини для підвищення харчової цінності кексів. Сучасні технології харчових виробництв. Матер. ІI міжнар. конф. студентів та аспірантів. ДНУ імені Олеся Гончара, 17-18 травня 2018 року. Дніпро. С. 149-153 |
Аннотация: | Робота присвячена розробленню технології кексів із використанням овочево-ягідної добавки - пюре сирої моркви та пюре червоних порічок. Обґрунтована необхідність створення борошняних кондитерських виробів з використанням нетрадиційної сировини. Визначено відсотковий вміст добавки до рецептури кексів. Досліджено вплив овочево-ягідної добавки на фізико-хімічні показники та органолептичні властивості кексового виробу. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8859 |
ISSN: | 978-966-981-026-7 |
Располагается в коллекциях: | Наукові роботи студентів (ННІДО ТХВРГ)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|