Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ) >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/9960

Название: Удосконалення технології борошняних кондитерських виробів за рахунок використання рослинної сировини
Авторы: Масич, Юрій Олександрович
Ключевые слова: кексове тісто
кекси
борошняні кондитерські вироби
кунжутний шрот
Issue Date: 20-Dec- 20
Издатель: ПУЕТ
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/9960
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ)

Files in This Item:

File Description SizeFormat
Masych_Yurii_Oleksandrovych.pdf993,4 kBAdobe PDFView/Open

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback