Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Просмотр коллекции по группе - По тематике кремово-збивні цукерки

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1 до 4 из 4
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
2019Мікробіологічна безпека кремово-збивних цукерок з насінням чіаРогова, Алла Леонідівна; Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна; Шкляєв, Олексій Миколайович
2020Оцінка стану ліпідного комплексу кремово-збивних цукерок з насіннням чіа під час зберігання.Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна; Шкляєв, Олексій Миколайович; Самохвалова, Ольга Володимирівна; Рогова, Алла Леонідівна
21-Дек-2018Оцінка якості кремово-збивних цукерок з насінням чіа під час зберіганняШидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна; Степанькова, Галина Вячеславівна; Рогова, Алла Леонідівна; Шкляєв, Олексій Миколайович
19-Ноя-2018Оцінювання впливу насіння чіа на мікробіологічну стабільність кремово-збивних цукерок під час зберіганняРогова, Алла Леонідівна; Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна; Шкляєв, Олексій Миколайович
Отображение результатов 1 до 4 из 4

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь