Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/7695

Название: Оцінювання впливу насіння чіа на мікробіологічну стабільність кремово-збивних цукерок під час зберігання
Авторы: Рогова, Алла Леонідівна
Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна
Шкляєв, Олексій Миколайович
Ключевые слова: чіа
кремово-збивні цукерки
Issue Date: 19-Nov-2018
Издатель: ХДУХТ
Библиографическое описание: Шидакова-Каменюка О.Г., Шкляєв О.М., Рогова А.Л. Оцінювання впливу насіння чіа на мікробіологічну стабільність кремово-збивних цукерок під час зберігання Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : Матеріали Міжнародної науково-практична конференція, 19 листопада 2018 р. : [присв. 80-річчю з дня народження Бєляєва М.І. : тези у 2 ч.]; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. – Х. : ХДУХТ, 2018. – Ч. 1. С. 204–205
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/7695
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:

File Description SizeFormat
2_Чиа.doc50 kBMicrosoft WordView/Open

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback