Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8035
|
Название: | Оцінка якості кремово-збивних цукерок з насінням чіа під час зберігання |
Авторы: | Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна Степанькова, Галина Вячеславівна Рогова, Алла Леонідівна Шкляєв, Олексій Миколайович |
Ключевые слова: | кремово-збивні цукерки чіа якість зберігання |
Дата публикации: | 21-Дек-2018 |
Издатель: | Republic of Poland |
Библиографическое описание: | Шидакова-Каменюка О.Г., Степанькова Г.В., Рогова А.Л. Оцінка якості кремово-збивних цукерок з насінням чіа під час зберігання. Prospects for the development of technical sciences in EU countries and Ukraine. International scientific and practical conference Wloclawek, Republic of Poland, December 21–22, 2018. Wloclawek: Izdevnieciba «Baltija Publishing», 2018. – С. 111–114. |
Аннотация: | З метою покращення хімічного складу кремово-збивних цукерок нами запропоновано використання в їх технології насіння чіа, що зумовлене особливостями його хімічного складу (високим вмістом біологічно цінних білків, харчових волокон, поліненасичених жирних кислот, вітамінів, мінеральних речовин, фенольних сполук та ін.). |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8035 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|