Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Просмотр коллекции по группе - По тематике порічка

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1 до 5 из 5
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
24-Дек-2024Bикористання вторинної ягідної сировини в технології пшеничного хлібаБородай, Анжела Борисівна; Богинський, Максим Вячеславович
24-Дек-2024Використання порічки червоної в технології борошняних кондитерських виробівБородай, Анжела Борисівна; Гребеник, Катерина Іванівна
Дек-2023Дослідження різних видів смородини та їх використання в технології десерту пана-котиХомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Бородай, Анжела Борисівна; Молчанова, Наталія Юріївна; Гайворонська, Зоя Миколаївна
17-Янв-2025Удосконалення технології борошняних кондитерських виробів за рахунок використання рослинної сировиниГребеник, Катерина Іванівна
17-Янв-2025Удосконалення технології хлібобулочних виробів за рахунок використання вторинної рослинної сировиниБогинський, Максим Вячеславович
Отображение результатов 1 до 5 из 5

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь