Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/14675

Название: Bикористання вторинної ягідної сировини в технології пшеничного хліба
Авторы: Бородай, Анжела Борисівна
Богинський, Максим Вячеславович
Ключевые слова: тісто
хлібо-булочні вироби
порічка
харчова й біологічна цінність
вичавки
якість
технологія
Дата публикации: 24-Дек-2024
Издатель: Полтавський державний аграрний університет
Библиографическое описание: Bикористання вторинної ягідної сировини в технології пшеничного хліба. Матеріали ІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Інноваційні та ресурсозберігаючі технології харчових виробництв», 24.12.2024 р. ПДАУ. С. 100-102.
Серия/номер: Харчові технології;
Аннотация: У роботі проведено дослідження впливу порошку з вичавок ягід порічки червоної на властивості тіста і якість пшеничного хліба.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/14675
ISSN: УДК 664:001.895
І-66
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Бородай-Богинський.pdf2,1 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь