|
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/14675
|
| Название: | Bикористання вторинної ягідної сировини в технології пшеничного хліба |
| Авторы: | Бородай, Анжела Борисівна Богинський, Максим Вячеславович |
| Ключевые слова: | тісто хлібо-булочні вироби порічка харчова й біологічна цінність вичавки якість технологія |
| Дата публикации: | 24-Дек-2024 |
| Издатель: | Полтавський державний аграрний університет |
| Библиографическое описание: | Bикористання вторинної ягідної сировини в технології пшеничного хліба. Матеріали ІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Інноваційні та ресурсозберігаючі технології харчових виробництв», 24.12.2024 р. ПДАУ. С. 100-102. |
| Серия/номер: | Харчові технології; |
| Аннотация: | У роботі проведено дослідження впливу порошку з вичавок ягід порічки червоної на властивості тіста і якість пшеничного хліба. |
| URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/14675 |
| ISSN: | УДК 664:001.895 І-66 |
| Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|