Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/14676

Название: Використання порічки червоної в технології борошняних кондитерських виробів
Авторы: Бородай, Анжела Борисівна
Гребеник, Катерина Іванівна
Ключевые слова: порічка
пюре
органічні кислоти
пектинові речовини
вироби з бісквітного тіста
структурно-механічні показники
Дата публикации: 24-Дек-2024
Издатель: Полтавський державний аграрний університет
Библиографическое описание: Використання порічки червоної в технології борошняних кондитерських виробів. Матеріали ІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Інноваційні та ресурсозберігаючі технології харчових виробництв», 24.12.2024 р., ПДАУ. С. 136-139.
Серия/номер: Харчові технології;
Аннотация: Досліджено показники якості вихідної сировини та розроблено рецептурний склад бісквітних напівфабрикатів із використанням пюре порічки червоної
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/14676
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Бородай-Гребеник.pdf1,37 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь