Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Просмотр коллекции по группе - По тематике сир кисломолочний

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1 до 3 из 3
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
2015Дослідження мікробіологічних показників емульсійних соусівЧоні, Інна Володимирівна; Дібрівська, Наталія Віталіївна
25-Дек-2015Капкейки підвищеної харчової цінностіКарпюк, Галина Степанівна; Шелудько, Вікторія Миколаївна
27-Июн-2020Спеціалізована закусочна на 64 місця в місті Решетилівка Полтавської областіГроза, Віталій Анатолійович
Отображение результатов 1 до 3 из 3

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь