Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3697

Название: Капкейки підвищеної харчової цінності
Другие названия: Cupcake with high nutritional value
Авторы: Карпюк, Галина Степанівна
Шелудько, Вікторія Миколаївна
Ключевые слова: Борошняні кондитерські вироби
капкейки
червоні порічки
сир кисломолочний
Дата публикации: 25-Дек-2015
Издатель: ДВНЗ «Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди»
Библиографическое описание: Матеріали ХІХ Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції «Вітчизняна наука на зламі епох: проблеми та перспективи розвитку»: Зб. наук. праць. ‒ Переяслав-Хмельницький, 2015. ‒ Вип. 19. ‒ 245 с.
Аннотация: Розглянуто асортимент виробів імпортних борошняних виробів. Досліджена можливість використання пюре із порічок і сиру кисломолочного в технології капкейків за для розширення асортименту виробів підвищеної харчової цінності. Розроблено рецептуру капкейків із сиром кисломолочним і пюре із порічок.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3697
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Стаття Карпюк Г.С., Шелудько В.М. 2015р.docx30,79 kBMicrosoft Word XMLПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь