|
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3697
|
| Название: | Капкейки підвищеної харчової цінності |
| Другие названия: | Cupcake with high nutritional value |
| Авторы: | Карпюк, Галина Степанівна Шелудько, Вікторія Миколаївна |
| Ключевые слова: | борошняні кондитерські вироби капкейки червоні порічки сир кисломолочний |
| Дата публикации: | 25-Дек-2015 |
| Издатель: | ДВНЗ «Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди» |
| Библиографическое описание: | Матеріали ХІХ Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції «Вітчизняна наука на зламі епох: проблеми та перспективи розвитку»: Зб. наук. праць. ‒ Переяслав-Хмельницький, 2015. ‒ Вип. 19. ‒ 245 с. |
| Аннотация: | Розглянуто асортимент виробів імпортних борошняних виробів. Досліджена можливість
використання пюре із порічок і сиру кисломолочного в технології капкейків за для розширення асортименту
виробів підвищеної харчової цінності. Розроблено рецептуру капкейків із сиром кисломолочним і пюре із
порічок. |
| URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3697 |
| Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|