Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8956

Название: Спеціалізована закусочна на 64 місця в місті Решетилівка Полтавської області
Авторы: Гроза, Віталій Анатолійович
Ключевые слова: варенична
послуги харчування
виробнича програма
мийно-очисна машина
виклик таксі
пончики
сир кисломолочний
розширення асортименту,
Дата публикации: 27-Июн-2020
Издатель: Полтава ПУЕТ
Аннотация: Обґрунтовано використання новітніх технологій фаршів для борошняних кулінарних виробів. На основі розрахунків визначені технологічне обладнання, склад та площі приміщень. Розроблено організаційну структуру та об’ємно-планувальне рішення закладу, архітектурно-будівельні рішення, заходи щодо раціонального використання теплоенергоресурсів, охорони праці, техніки безпеки при експлуатації закладу.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8956
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Диплом_Гроза.pdf567,45 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь