Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8956
|
Название: | Спеціалізована закусочна на 64 місця в місті Решетилівка Полтавської області |
Авторы: | Гроза, Віталій Анатолійович |
Ключевые слова: | варенична послуги харчування виробнича програма мийно-очисна машина виклик таксі пончики сир кисломолочний розширення асортименту, |
Дата публикации: | 27-Июн-2020 |
Издатель: | Полтава ПУЕТ |
Аннотация: | Обґрунтовано використання новітніх технологій фаршів для борошняних кулінарних виробів. На основі розрахунків визначені технологічне обладнання, склад та площі приміщень.
Розроблено організаційну структуру та об’ємно-планувальне рішення закладу, архітектурно-будівельні рішення, заходи щодо раціонального використання теплоенергоресурсів, охорони праці, техніки безпеки при експлуатації закладу. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8956 |
Располагается в коллекциях: | Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|