Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4256

Название: Дослідження мікробіологічних показників емульсійних соусів
Другие названия: Research of microbiological indexes of emulsion sauses
Авторы: Чоні, Інна Володимирівна
Дібрівська, Наталія Віталіївна
Ключевые слова: емульсійний соус
емульсія
мікробіологічні показники
пюре моркви морква
сир фета
сир кисломолочний
an emulsion sauce
emulsion
microbiological indexes
puree of carrot
is a carrot
cheese of feta
curd
Дата публикации: 2015
Библиографическое описание: Дослідження мікробіологічних показників емульсійних соусів / І. В. Чоні, Н. В. Дібрівська // Новітні тенденції у харчових технологіях, якість і безпечність продуктів: Збірник матеріалів VII Всеукраїнської наук.-практ. конф., (Львів, 16-17 квітня 2015 р.) / Міністерство освіти і науки України, Львівський інститут економіки і туризму. – Львів: «Ліга прес», 2015. – С. 92–94.
Аннотация: В статті обґрунтовано умови та терміни зберігання емульсійних соусів з використанням моркви, сиру фета та сиру кисломолочного.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4256
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Чоні_Дібрівська_Львів.doc55,5 kBMicrosoft WordПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь