Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4256
|
Название: | Дослідження мікробіологічних показників емульсійних соусів |
Другие названия: | Research of microbiological indexes of emulsion sauses |
Авторы: | Чоні, Інна Володимирівна Дібрівська, Наталія Віталіївна |
Ключевые слова: | емульсійний соус емульсія мікробіологічні показники пюре моркви морква сир фета сир кисломолочний an emulsion sauce emulsion microbiological indexes puree of carrot is a carrot cheese of feta curd |
Дата публикации: | 2015 |
Библиографическое описание: | Дослідження мікробіологічних показників емульсійних соусів / І. В. Чоні, Н. В. Дібрівська // Новітні тенденції у харчових технологіях, якість і безпечність продуктів: Збірник матеріалів VII Всеукраїнської наук.-практ. конф., (Львів, 16-17 квітня 2015 р.) / Міністерство освіти і науки України, Львівський інститут економіки і туризму. – Львів: «Ліга прес», 2015. – С. 92–94. |
Аннотация: | В статті обґрунтовано умови та терміни зберігання емульсійних соусів з використанням моркви, сиру фета та сиру кисломолочного. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4256 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|