Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Просмотр коллекции по группе - По тематике споживні властивості

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1 до 10 из 10
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
13-Фев-2023Виробництво, асортимент та контроль якості копчених ковбасШвець, Поліна Русланівна
31-Янв-2020Дослідження вимогам безпеки дитячих світильників та особливості їх митного оформленняСтоляр, Лідія Іванівна
31-Янв-2020Дослідження відповідності світлодіодних світильників вимогам технічних регламентів та особливості їх митного оформленняШерстюк, Андрій Євгенович
16-Дек-2013Дослідження споживних властивостей та якості світлодіодних лампБасова, Юлія Олександрівна; Кожушко, Григорій Мефодійович; Кислиця, Світлана Григорівна
31-Янв-2020Дослідження характеристик металогалогенних ламп для освітлення та особливості їх митного оформленняКорнієнко, Наталія Вячеславівна
2013Експертна оцінка якості молочних продуктів дитячого харчуванняТкаченко, Я. Д.; Назаренко, Л. О.
2024Особливості застосування методів біотехнології при виробництві йогуртівПедюра, Ілона Олегівна
31-Май-2016Поліпшення споживних властивостей нових вафельСирохман, Іван Васильович; Пахомова, Інна Володимирівна
8-Июн-2016Споживні властивості і збереженість вафель із жировими начинкамиПахомова, Інна Володимирівна
2024Формування безпечності та якості органічних борошняних кондитерських виробівТкаченко, Аліна Сергіївна
Отображение результатов 1 до 10 из 10

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь