Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра товарознавства, біотехнології, експертизи та митної справи >
Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТБЕМС) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11554

Название: Виробництво, асортимент та контроль якості копчених ковбас
Авторы: Швець, Поліна Русланівна
Ключевые слова: ковбасні вироби
сировина
споживні властивості
органолептичні показники
балова оцінка
асортимент
якість
Дата публикации: 13-Фев-2023
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11554
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТБЕМС)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
11554-Швець П.Р._Freeze.pdf9,55 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь