Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра товарознавства, біотехнології, експертизи та митної справи >
Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТБЕМС) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/14527

Название: Особливості застосування методів біотехнології при виробництві йогуртів
Авторы: Педюра, Ілона Олегівна
Ключевые слова: біотехнологія
йогурт
споживні властивості
мікроорганізми
комплексна оцінка
показники якості
АТБ-маркет
Дата публикации: 2024
Издатель: Полтавський університет економіки і торгівлі
Библиографическое описание: Педюра, І. О. Особливості застосування методів біотехнології при виробництві йогуртів: кваліфікаційна робота ... бакалавра : 162 Біотехнології та біоінженерія / Ілона Олегівна Педюра. - Полтава, 2024. - 64 с.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/14527
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТБЕМС)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Педюра Йогурти.pdf5,96 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь