Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Просмотр коллекции по группе - По тематике структуроутворювач
Отображение результатов 1 до 5 из 5
Дата публикации | Название | Автор(ы) | 13-Май-2020 | The flour of soft wheat in the technologies of food products | Левченко, Юлія; Хомич, Галина; Горобець, Олександра |
Июл-2024 | Використання різних видів смородини в якості складової структуроутворювачів | Хомич, Галина Панасівна; Бородай, Анжела Борисівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Наконечна, Юлія Григорівна; Мацук, Юлія Анатоліївна |
Июл-2024 | Використання різних видів смородини в якості складової структуроутворювачів | Хомич, Галина Панасівна; Бородай, Анжела Борисівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Наконечна, Юлія Григорівна; Мацук, Юлія Анатоліївна |
25-Июн-2021 | Використання рослинної сировини у технології солодощів желейного типу | Левченко, Юлія; Арцебасова, Дарія |
20-Дек-2020 | Удосконалення технології соусів за рахунок використання нетрадиційної сировини | Пастухова, Олена Ігорівна |
Отображение результатов 1 до 5 из 5
|