Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/9951

Название: Удосконалення технології соусів за рахунок використання нетрадиційної сировини
Авторы: Пастухова, Олена Ігорівна
Ключевые слова: яблука, пюре, обліпиха, рисове борошно, структуроутворювач, реологічні властивості, в’язкість, соус.
Дата публикации: 20-Дек-2020
Аннотация: Магістерська робота присвячена розробці технології соусів з використанням нових видів структуроутворювачів – рисового борошна та обліпихи. Досліджені особливості хімічного складу рисового борошна та обліпихи та їх вплив на технологічні властивості соусу. Обгрунтовано та експериментально доведено доцільність використання рисового борошня та обліпихи в технології соусів для підвищення структурно-механічних властивостей і скорочення циклу приготування соусів та підвищення біологічної цінності. Встановлено позитивний вплив нового виду структуроутворювача на реологічні властивості композиційної системи при виготовленні соусів. Розроблено технології та рецептури соусу на фруктовій основі з використанням рисового борошна та обліпихи. Проаналізовано якість отриманих соусів.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/9951
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Пастухова Олена Ігорівна (1).pdf503,53 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь