Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11097

Название: ВИКОРИСТАННЯ РОСЛИННОЇ СИРОВИНИ У ТЕХНОЛОГІЇ СОЛОДОЩІВ ЖЕЛЕЙНОГО ТИПУ
Авторы: Левченко, Юлія
Арцебасова, Дарія
Ключевые слова: порічки
рахакт-лукум
структуроутворювач
желювання
Дата публикации: 25-Июн-2021
Аннотация: Рахат-лукум –солодощі родом із Туреччини, їх назва означає «солодкість для горла». До складу цих виробів входять сироп, агар, крохмаль із додаванням фруктового соку, фруктів або горіхів. Перевага турецьких солодощів полягає у можливості використання глюкози або фруктози при їх приготуванні, що сприяє поліпшенню роботи серця і мозку, виділенню гормону – ендорфіну, який називають «гормоном щастя». Вважається, що при щоденному помірному вживанні лукуму людина починає відчувати повноту життя, значно підвищується її працездатність, відновлюється функція шлунково-кишкового тракту, зміцнюється структура волосся, підвищується імунітет. Достатньо високий рівень калорійності та цукристості можна вважати головною і очевидною шкодою цього виробу для здоров’я людського організму.
Описание: ВИКОРИСТАННЯ РОСЛИННОЇ СИРОВИНИ У ТЕХНОЛОГІЇ СОЛОДОЩІВ ЖЕЛЕЙНОГО ТИПУ / Левченко Ю.В., Арцебасова Д.С. / Інноваційний розвиток готельно-ресторанного господарства та харчових виробництв : матеріали II Міжнародної наук.-практ. інтернет- конф. Прага: Oktan Print s.r.o., 2021. с.7-78
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11097
ISBN: 978-966-385-367-3
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
IDoHaRIF_2021_DonNUET_Левченко_Варданян_Арцебасова.pdf1,86 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь