Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11097

Название: ВИКОРИСТАННЯ РОСЛИННОЇ СИРОВИНИ У ТЕХНОЛОГІЇ СОЛОДОЩІВ ЖЕЛЕЙНОГО ТИПУ
Авторы: Левченко, Юлія
Арцебасова, Дарія
Ключевые слова: порічки
рахакт-лукум
структуроутворювач
желювання
Issue Date: 25-Jun-2021
Аннотация: Рахат-лукум –солодощі родом із Туреччини, їх назва означає «солодкість для горла». До складу цих виробів входять сироп, агар, крохмаль із додаванням фруктового соку, фруктів або горіхів. Перевага турецьких солодощів полягає у можливості використання глюкози або фруктози при їх приготуванні, що сприяє поліпшенню роботи серця і мозку, виділенню гормону – ендорфіну, який називають «гормоном щастя». Вважається, що при щоденному помірному вживанні лукуму людина починає відчувати повноту життя, значно підвищується її працездатність, відновлюється функція шлунково-кишкового тракту, зміцнюється структура волосся, підвищується імунітет. Достатньо високий рівень калорійності та цукристості можна вважати головною і очевидною шкодою цього виробу для здоров’я людського організму.
Описание: ВИКОРИСТАННЯ РОСЛИННОЇ СИРОВИНИ У ТЕХНОЛОГІЇ СОЛОДОЩІВ ЖЕЛЕЙНОГО ТИПУ / Левченко Ю.В., Арцебасова Д.С. / Інноваційний розвиток готельно-ресторанного господарства та харчових виробництв : матеріали II Міжнародної наук.-практ. інтернет- конф. Прага: Oktan Print s.r.o., 2021. с.7-78
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11097
ISBN: 978-966-385-367-3
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:

File Description SizeFormat
IDoHaRIF_2021_DonNUET_Левченко_Варданян_Арцебасова.pdf1,86 MBAdobe PDFView/Open

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback