Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11097
|
Название: | ВИКОРИСТАННЯ РОСЛИННОЇ СИРОВИНИ У ТЕХНОЛОГІЇ СОЛОДОЩІВ ЖЕЛЕЙНОГО ТИПУ |
Авторы: | Левченко, Юлія Арцебасова, Дарія |
Ключевые слова: | порічки рахакт-лукум структуроутворювач желювання |
Дата публикации: | 25-Июн-2021 |
Аннотация: | Рахат-лукум –солодощі родом із Туреччини, їх назва означає «солодкість для горла». До складу цих виробів входять сироп, агар, крохмаль із додаванням фруктового соку, фруктів або горіхів. Перевага турецьких солодощів полягає у можливості використання глюкози або фруктози при їх приготуванні, що сприяє поліпшенню роботи серця і мозку, виділенню гормону – ендорфіну, який називають «гормоном щастя». Вважається, що при щоденному помірному вживанні лукуму людина починає відчувати повноту життя, значно підвищується її працездатність, відновлюється функція шлунково-кишкового тракту, зміцнюється структура волосся, підвищується імунітет. Достатньо високий рівень калорійності та цукристості можна вважати головною і очевидною шкодою цього виробу для здоров’я людського організму. |
Описание: | ВИКОРИСТАННЯ РОСЛИННОЇ СИРОВИНИ У ТЕХНОЛОГІЇ
СОЛОДОЩІВ ЖЕЛЕЙНОГО ТИПУ / Левченко Ю.В., Арцебасова Д.С. / Інноваційний розвиток готельно-ресторанного господарства та
харчових виробництв : матеріали II Міжнародної наук.-практ. інтернет- конф. Прага: Oktan Print s.r.o., 2021. с.7-78 |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11097 |
ISBN: | 978-966-385-367-3 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|