Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Просмотр коллекции по группе - По тематике суфле

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1 до 3 из 3
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
6-Фев-2022Кафе на 72 місця в місті Кременчук Полтавської областіПанасевич, Вікторія Андріївна
20-Май-2020РОЗРОБКА ТЕХНОЛОГІЇ М'ЯСНОГО СУФЛЕ ПОКРАЩЕНОЇ ХАРЧОВОЇ ТА БІОЛОГІЧНОЇ ЦІННОСТІГередчук, Аліна Михайлівна
3-Июн-2021Технологія дієтичних м'ясних продуктів з шротом зародків пшениціГередчук, Аліна Михайлівна; Бондар, Іван Олександрович
Отображение результатов 1 до 3 из 3

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь