Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Магістерські та дипломні роботи (проекти) >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11718

Название: Кафе на 72 місця в місті Кременчук Полтавської області
Авторы: Панасевич, Вікторія Андріївна
Ключевые слова: кафе
виробнича програма
організаційна структура
охорона праці
Issue Date: 6-Feb-2022
Аннотация: Дипломний проект викладено на 89 сторінках пояснювальної записки та містить 38 таблиць, 1 рисунок, 4 додатки, 51 інформаційне джерело. Графічний матеріал включає 4 аркуша. Розроблено рецептуру суфле з креветочної риби кінг кліп «Морський бриз», що відзначалося відмінними смаковими властивостями та мало підвищену поживну цінність. Визначено структурно-технологічну схему кафе, розроблено виробничу програму, яка містить традиційні страви української кухні та обгрунтована тенденціями попиту споживачів. На основі розрахунків визначено технологічне обладнання, склад та площі виробничих та допоміжних приміщень. Розроблено організаційну структуру та об’ємно-планувальне рішення підприємства, інженерно-будівельні рішення, заходи щодо охорони праці та безпеки в надзвичайних ситуаціях.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11718
Appears in Collections:Магістерські та дипломні роботи (проекти)

Files in This Item:

File Description SizeFormat
ДП-Панасевич репозит.pdf379,63 kBAdobe PDFView/Open

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback