Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/10764
|
Название: | Технологія дієтичних м'ясних продуктів з шротом зародків пшениці |
Авторы: | Гередчук, Аліна Михайлівна Бондар, Іван Олександрович |
Ключевые слова: | суфле мясні страви шрот зародків пшениці |
Дата публикации: | 3-Июн-2021 |
Аннотация: | Розроблено три модельні рецептури суфле з різним кількісним
внесенням шроту зародків пшениці (10, 20 та 30 % до загальної маси сирого
напівфабрикату) з метою визначення зміни органолептичних показників та
харчової цінності м'ясного суфле. Дослідні зразки м'ясного суфле
виготовлялися за класичною схемою, яка відрізнялася лише заміною хліба
пшеничного та м'яса на шрот зародків пшениці. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/10764 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|