Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Просмотр коллекции по группе - По автору Верпета, Ярослав Васильович

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1 до 3 из 3
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
5-Июн-2021Особливості використання рослинної сировини у технологіях січених виробівОлійник, Наталія Вікторівна; Верпета, Ярослав Васильович; Радченко, Дар`я Вячеславівна; Алеян, Марина Варданівна
5-Июн-2021Пошук альтернативних джерел для збагачення борошняних кондитерських виробівОлійник, Вікторія Вікторівна; Верпета, Ярослав Васильович; Радченко, Дар`я Вячеславівна; Алеян, Марина Варданівна
12-Июн-2021Удосконалення технології борошняних кондитерських виробів за рахунок використання насіння амарантуВерпета, Ярослав Васильович
Отображение результатов 1 до 3 из 3

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь