Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/10787

Название: Пошук альтернативних джерел для збагачення борошняних кондитерських виробів
Авторы: Олійник, Вікторія Вікторівна
Верпета, Ярослав Васильович
Радченко, Дар`я Вячеславівна
Алеян, Марина Варданівна
Ключевые слова: борошняні кондитерські вироби
вторинна сировина
Дата публикации: 5-Июн-2021
Аннотация: Вторинна сировина промислової переробки плодів та овочів, як і вихідна сировина, містить ряд цінних компонентів: вуглево ди, білки, мінеральні речовини, пектинові сполуки, клітковину, жири, воски, барвники й ароматичні речовини, вітаміни, кислоти, альдегіди, спирти.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/10787
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Алеян Збірник тез 30-31 березня 2021-новий ч2 (1).pdf567,28 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь