Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/10842

Название: Удосконалення технології борошняних кондитерських виробів за рахунок використання насіння амаранту
Авторы: Верпета, Ярослав Васильович
Ключевые слова: борошняні кондитерські вироби
насіння амаранту, порошок
Дата публикации: 12-Июн-2021
Аннотация: У даній роботі розглядається доцільність використання насіння амаранту у виробництві пісочного печива з метою створення борошняних кондитерських виробів підвищеної харчової та біологічної цінності
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/10842
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Репозитарій Верпета.pdf259,9 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь