| 
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
 Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
 Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >
 
        
            | Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/10785 |  
 
| Название: | Особливості використання рослинної сировини у технологіях січених виробів |  | Авторы: | Олійник, Наталія Вікторівна Верпета, Ярослав Васильович
 Радченко, Дар'я Вячеславівна
 Алеян, Марина Варданівна
 |  | Ключевые слова: | борошняні кондитерські вироби вторинна  сировина
 |  | Дата публикации: | 5-Июн-2021 |  | Аннотация: | Вторинна сировина промислової переробки плодів та овочів, як і вихідна сировина, містить ряд цінних компонентів: вуглево ди, білки, мінеральні речовини, пектинові сполуки, клітковину, жири, воски, барвники й ароматичні речовини, вітаміни, кислоти, альдегіди |  | URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/10785 |  | Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) 
 |  
 
    
     
    
 Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.   |